Grand cru blanc de blancs champagnges tegen onweerstaanbare prijzen
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Bliard Moriset

Het champagnehuis Bliard Moriset is gelegen in het dorp Le Mesnil-sur-Oger in de Côte des Blancs. Dit huis ontwikkelt al 6 generaties lang zijn champagnes volgens de methode ‘Agriculture Raisonnée’, wat wil zeggen dat ze rekening houden met de bescherming van het milieu, de gezondheid en het welzijn van dieren. Het huis heeft circa 3 hectare wijngaarden en produceert tussen rond de 25.000 flessen per jaar.

Le Mesnil-sur-Oger is een charmant en beroemd dorp in de Champagne streek, verankerd aan de voet van de heuvels van de prestigieuze Côte des Blancs. De Côte des Blancs is de bakermat van de Chardonnay druif. De dorpen zijn amfitheatergewijs tegen de hellingen aan gebouwd. Op de hellingen van de Sézannais valt de sfeer van de wijngaarden samen met een idyllische charme. Les Mesnil-sur-Oger is de thuisbasis van authentieke wijnmakers die werken met behulp van traditionele methoden en sterke karakters.

Blanc de Blancs Grand Cru

Blanc de Blancs betekent letterlijk ‘wit van wit’, champagne gemaakt van enkel witte druiven van het type Chardonnay. Deze witgouden champagne heeft minimaal 24 maanden gerijpt. De champagne heeft een expressieve neus en doet denken aan Weens gebak. De kleur is witgoud met zeer mooie fijne bubbels en de smaak is harmonieus. Het is een champagne met een geweldige smaakbeleving en een juiste bubbel.

Fles: € 29 / € 164 voor een doos met 6 flessen. Halve fles: € 15,50